Ce ai zice dacă ai avea un gadget care să-ți rezolve problemele din viață cu o simplă atingere de buton? Cum ar trebui să fie el? Dacă este să judecăm după standardele pentru alte tipuri de gadget-uri, ar trebui simplu, eficient și portabil!

În fiecare clipă, laboratoarele marilor companii sunt ocupate să să reinventeze tehnologia după aceste trei idealuri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor lor și pentru a le ușura viața. Dar gadget-urile acestor companii nu te pot ajuta atunci când trebuie să iei o decizie de care depinde cariera ta sau când trebuie să îți pui ordine în viață. Ele nu pot da un sens vieții și nici nu îți pot spune unde să căutați fericirea și nici care este chipul acesteia. De aceea, când ești la ananghie, gadget-urile lor te lasă și trebuie să te bazezi doar pe forțele tale.

Dar nu e cazul să intri în panică. Cu toții avem un gadget simplu, eficient și portabil pe care îl putem folosi pentru a ne reinventa. Este vorba despre creierul nostru. Prin intermediul gândurilor noastre, putem să fim mai buni, mai fericiți și mai împliniți. Aceste reinventări de sine nu vor ieși, însă, dintr-un laborator de instituție, ci dintr-un Laborator de Gânduri!

Aici îți poți „face upgrade” la stilul de viață, astfel încât să ai o minte limpede și deschisă și să o folosești ca pe un mecanism prin care poți face față problemelor vieții de zi cu zi. Odată trecute prin Laboratorul de gânduri, ideile și viziunile tale despre viață vor prinde o altă dimensiune și claritate. Astfel, viața ta poate fi mai bună, mai împlinită și mai relaxată.

În articolele blogului nostru, vei găsi idei, experimente de gândire și strategii care răspund celor mai importante probleme ale existenței tale. Vom căuta pentru tine în cele mai bune și actuale studii de filosofie, psihologie, neurologie și economie cele mai bune idei și, pentru a-ți lua din cârcă greutatea descifrării limbajului de specialitate, ți le vom povesti într-un mod accesibil, amuzant și simplu. Ca și cum am purta discuția la o cafea.

Încetul cu încetul, vei putea și tu să îți transformi propria minte într-un laborator de gânduri și să devii fericitul posesor al unei gândiri cu laborator propriu!